Útulný domov

Vždycky jsem toužila po tom, že budu mít krásný čistý, a hlavně klidný domov. Taky jsem toužila po tom, že budu mít velkou rodinu. Říkala jsem si, že v dnešní době je sice docela náročné mít dvě a více dětí, ale já jsem si řekla, že tři děti bych si přála. Já jsem totiž jedináček a někdy mi parťák doma vážně chyběl. A musím říct, že někdy mi to doma opravdu vadilo. Třeba například když rodiče museli odjet pryč tak mě musela hlídat babička. Sice mi to nevadilo, protože babičku mám ráda. Ale neměla jsem si s kým hrát. Protože široko daleko byly děti, které ode mě byly věkově hodně dál. Buď to byly všechno malé děti anebo o hodně starší. Takže jsem byla docela zklamaná, že nemám doma nikoho, kterým bych si a nic rozuměla.

Klidný domov je výhra.

A jak všichni víme, tak sourozenec je asi nenahraditelný. Ale někdo si možná myslí i opak. Je jasné, že ne všichni sourozenci si sednou a mají se rádi. To je ale jiné téma. A tak jsem si řekla, že až budu mít svůj vlastní domov, tak si pořídím alespoň dvě nebo tři děti. A potom jsem potkala svého budoucího manžela. A musím říct, že jsem byla opravdu potěšena, když manžel si přál taky tři děti. Takže jsme si v tomhle skvěle padli do noty. A neuběhly ani čtyři roky, když vašem domě už cupitaly dvě malé děti. Více jsem si přát nemohla. Mám taky vysněný dům, který si hýčkám a přeji si, aby náš dům byl skvělý domov pro naši rodinu.

Děti potřebují pěkný domov.

Vždyť kdo by taky nechtěl mít krásný a útulný domov? S manželem se skoro vždycky na všem shodli, takže se u nás nestávají takové ty typické manželské rozepře kvůli tomu, že bychom se na něčem neshodli. taky naše děti jsou hodné a férové a nehádají se. Máte slyšet sousedovy děti, které se stále hádají. To já si říkám, že máme hodné děti a klidný domov k tomu. Taky si myslím, že pokud člověk žije ve spokojeném domově, tak to má i dobrý vliv na zdraví.