Velký den plný očekávání

Proběhlo zasnoubení a už se nemůžete dočkat svatby? Začátky jsou krásné, všechno to plánování a přípravy. Domlouvání schůzek, ale pak se toho na nás nahrne moc a my nevíme, kde máme hlavu. Není potřeba si dělat zbytečné starosti. Určitě i váš den bude krásný, plný emocí a šťastný. Vždyť je to radostná a tak krásná událost, na kterou se všichni těší.

Plánujete, přemýšlíte, ladíte? Přesně to obnáší příprava na svatbu. Musíte vyřešit mnoho detailů, aby byl právě ten váš velký den takový, jaký jste si vysnili.

Svatební oznámení je samozřejmostí, kartičky na stůl, jmenovky, menu nebo například košíčky na cupcake. To všechno můžete sladit do podobného stylu. Svatební krabičky Goldpress doladí váš velký den k dokonalosti.

svatba hostina

Nezapomínejte ani na výslužky. Ty rozhodně ke každé svatbě patří a svatebčané se na ně už předem těší. Nikdo nechce odcházet bez výslužky. V případě, že ji neposíláte předem. Právě na výslužky si můžete pořídit krásné, jedinečné a naprosto originální krabičky.

Žádné složité balení ani přikrášlování. Krabičky jsou připravené, mají krásný a velice stylový potisk. Navíc si je můžete nechat potisknout svými jmény! To bude originální a jedinečné. Mějte stylovou a dokonalou svatbu. K dokonalosti patří právě tyto drobné detaily, které vyladíme tak, aby vše působilo harmonicky a jako celek.

novomanželé

Do kategorie svatebních krabiček můžeme zařadit:

Krabičky na výslužku, různě velké s potiskem a s vlastními jmény, nebo bez vašich jmen, s originálním potiskem, různé barvy a druhy.

Svatební krabičky na cupcake, malé krásné a originální. Hezký design, líbivý vzhled.

Svatební krabičky na makronky. Maličké kulaté a barevné. Makronky jsou oblíbené v celém světě. I u nás zažívají svůj boom a jsou velkým hitem. Na svatbě by rozhodně neměly chybět!

Svatební košíčky na cupcake. Moc hezky to vypadá, když je cupcake v krásném košíčku. Stylové, jedinečné, vyladěné do posledního detailu.

Mezi další sortiment patří krabičky na mandličky nebo na cukroví. Různé košíky a spoustu dalšího. Vždy s jedinečným potiskem nebo bílé.